NOVO - PAKET ZDRAVO SRCE

Srce je glavni organ v našem telesu, katerega naloga je črpanje krvi. Gre za mišico, ki v rednih časovnih intervalih poganja kri po telesu.

Bolezni, ki najpogosteje prizadenejo organ:

·       Bolezen koronarnih arterij – žile, ki prenašajo kri v srce postanejo ozke zaradi ateroskleroze. Bolezen je posledica visoke ravni holesterola v krvi.

·       Najnevarnejša bolezen srca je miokardni infarkt.  Privede lahko do smrti že na kraju dogodka, če posameznik zdravniške pomoči ne prejme dovolj hitro. Pretok krvi se v srce zmanjša ali pa pride do popolne blokade, zaradi katere srce ne more več normalno delovati.

·       Pogosta bolezen srca je srčno popuščanje, ki se razvije kot posledica koronarne arterijske bolezni ali srčnega napada. Srce svoje funkcije ne zmore več opravljati normalno. Oskrba telesa s krvjo je zaradi tega nezadostna, telesne potrebe po kisiku pa niso izpolnjene.

 

Simptomi težav z organom:

·       Utrujenost,

·       slabost,

·       pospešen srčni utrip,

·       potenje,

·       omotica,

·       palpitacije (nepravilen srčni utrip),

·       bolečina v prsih,

·       težko dihanje,

·       kratka sapa,

·       stiskanje v prsnem košu.

 

Predstavljamo vam dva nova paketa:

BIOLAB PAKET ZDRAVO SRCE - osnovni 
BIOLAB PAKET ZDRAVO SRCE - plus 

Osnovni paket vsebuje:

Hemogram, analiza urina, sediment urina, glukoza, sečnina, kreatinin, oGF, urat, AST, ALT, holesterol, trigliceridi, HDL-hol, LDL-hol, natrij, kalij, CK, NT-pro BNP, CRP, TSH.

Redna cena: 68,62€
Cena z 10% popustom: 61,76€

Paket plus poleg osnovnih preiskav vsebuje še testiranje maščobnih kislin v krvi (več na: https://biolablaboratorij.si/blog/testiranje-ma%C5%A1%C4%8Dobnih-kislin-v-krvi-1)

Redna cena: 155,62€
Cena z 15% popustom: 132,28€