Predstavitev


BIOLAB je zasebni laboratorij za medicinsko biokemijo in hematologijo, ki nudi svojim strankam širok nabor standardnih in specifičnih laboratorijskih preiskav.

Izvajamo biokemijske, hematološke in imunokemijske preiskave krvi, urina in blata ter teste hemostaze v skladu s sodobnimi svetovnimi standardi laboratorijske diagnostike. Pri svojem delu uporabljamo vrhunske laboratorijske analizatorje z najsodobnejšo tehnologijo, ki zahteva dobro usposobljeno osebje z veliko znanja in izkušenj. 

Laboratorij deluje pod strokovnim vodstvom specialistke medicinske biokemije s pridobljeno ustrezno licenco in z mednarodnimi izkušnjami.

Laboratorij je opremljen z laboratorijskim informacijskim sistemom, ki je povezan z ambulantami na Polikliniki, Inštitutu za mikrobiologijo in imunologijo, Zavodom RS za Transfuzijsko medicino in z zasebnimi zdravniškimi ordinacijami. Prenos podatkov poteka elektronsko, zato je naročanje preiskav in pridobivanje rezultatov zagotovljeno v najkrajšem možnem času.


 

Vizija

Vizija BIOLAB-a je biti prepoznaven na trgu po specifičnem programu nudenja kakovostnih storitev na področju biokemijske, hematološke in imunokemijske diagnostike. Naša prepoznavnost temelji na strokovnosti, kakovosti, sposobnosti in hitrosti, ki se sproti prilagaja potrebam trga. Vrednote, ki jih spodbujamo in ohranjamo so:

  weblogo2png kakovost storitev   
  weblogo2png ustrezna tehnična opremljenost laboratorija
  weblogo2png strokovnost zaposlenih
  weblogo2png partnerstvo z zdravniki, pacienti in ostalimi strokovnimi sodelavci
  weblogo2png  odličnost pri nudenju laboratorijskih storitev
  weblogo2png organiziranost in fleksibilnost zaposlenih

Zadovoljstvo in zaupanje pacientov je naša največja nagrada in motivacija, da vztrajamo in nadaljujemo z razvojem in izpopolnjevanjem.