Prednosti testiranja intolerance na hrano

V trenutku, ko začutimo glavobol ali želodčne težave, nas večina poseže za hitro rešitvijo, ki odstrani simptome ter omogoči nadaljevanje normalnega življenja. V primeru, da simptomi ostanejo, vztrajno zdravljenje z zdravili ni dobra rešitev in moramo najti vzrok bolečine ter nelagodja. V taki situaciji se pogosto ugotovi, da je intoleranca na hrano edini vzrok našega nelagodja.

 

Mnogi ljudje se ne zavedajo, da ima lahko hrana, katero jedo, drastičen vpliv na fizično, duševno in čustveno stanje. Naš enostavni test vam pomaga prepoznati vzroke vašega zdravstvenega stanja in omogoči zdravljenje simptomov, katere nikoli prej niste povezali z prehrambenimi navadami. Pogosto se lahko intoleranca na hrano manifestira tudi z neznačilnimi simptomi, kot so na primer anksioznost in bronhitis ter je lahko napačno diagnosticirana celo s strani medicinskega osebja.

 

Test intolerance vam lahko spremeni način, kako gledate na hrano. Prepogosta domneva je, da je edina oblika intoleranca na hrano, intoleranca na gluten ali laktozo, kar je povsem napačno mnenje. Naš test je produkt sodobne tehnologije in omogoča odkrivanje povečane reaktivnosti organizma na več kot dvesto različnih vrst hrane, od borovnice do leče.

 

Naša storitev je strokovna, zanesljiva in hitra; kar pomeni, da je vaša edina naloga, ko  zveste, na katera živila ste intolerantni, da se osredotočite na pozitiven življenjski slog in prehrambene spremembe.

 

Naredite prvi korak k boljšemu zdravju in se še danes obrnite na nas in nam omogočite, da vam pomagamo zmanjšati škodljive simptome, ki izvirajo iz uživanja hrane, katero vaše telo ne prenaša.

Screen Shot 2018-09-05 at 121538png 

Za več informacij o testiranju intolerance na hrano nas obiščite na www.biolablaboratorij.si